Over Full Version

Full Version is een allround en full service grafisch bureau. Wij maken communicatie mooi en zetten boodschappen om in een leesbare en begrijpbare vorm die afgestemd is op de ontvanger. Van creatie van een logo tot bedrijfspresentaties, van uitnodigingen tot signalisatie voor events en bedrijven. Online en print.

Wij zijn grafische kameleons: ons inleven in andermans business zit in onze genen. Dat empathische vermogen van ons vertaalt zich altijd concreet in iets waarin je je 100% herkent. En daarvan krijg je van ons de full monty: fotografie, tekst, vertaling, creatie, vormgeving, productie, website, emailing, handling, plaatsing en verzending ... het zit allemaal in de service die wij bieden.

Maar Full Version is vooral Sofie & Veronique.  Wij hebben samen meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector. Sinds 1999 werkten en werken we (samen met ons select clubje freelancers, elk met hun specialiteit) voor klanten uit zeer uiteenlopende sectoren. Eventbureau’s, havenbedrijven, ditributiebedrijven, medische en paramedische leveranciers, consultingbedrijven, shoppingcentra …